Fejbőr-diagnosztika

 EZ A  SZOLGÁLTATÁSUNK JELENLEG SZÜNETEL!!!

– Kamerás haj és fejbőr-diagnosztika

– Nioxin terápia     nioxin-5effects

 

 

– Kamerás haj és fejbőr-diagnosztika

A DINO-Lite digitalis mikroszkóppal számítógépes monitoron,  230 x-os nagyításban,  polarizált fény segítségével vizsgáljuk meg az adott területet.

( 640 x 480 pixeles felbontású kép)

A004 - 20130116_200713

– Az első vizsgálat ára:  3.000,- Ft

– További kontroll vizsgálat: 1.500,- Ft

(Nioxin kezelőrendszer vásárlása esetén az első diagnosztika  1.500,-Ft)

( További Nioxin kezelés vásárlása esetén a kontroll fejbőrvizsgálat  ingyenes ! )

 nioxin

– NIOXIN terápiával a sűrűbb, egészségesebb hajért:

 A NIOXIN kezelőrendszer optimális feltételt  teremt a hajszálak egpic_Nioxin_379237_largeészséges, erőteljes növekedéséhez:

– Oxigénhez juttatja a hajhagymákat (lélegző fejbőr, lélegző haj)
– Serkenti a keringést és a haj növekedését
– Javítja a fejbőr vérellátását
– A növekedéséhez szükséges tápanyagokhoz  jut a haj
– A fejbőr savas védőköpenyét helyreállítja (megfelelő PH=megfelelő baktérium flóra)
– Szabályozza a faggyúmirigy termelését
– Gátolja a hajhullást okozó enzim működését

Mindezt növényi hatóanyagokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal teszi.  (pl. fehér és zöldtea kivonat, borsmenta olaj, kukui mag olaj, jamsz gyökér, fűrészpálma és lizátum kivonat,  B vitaminok…)

Az eredmény:   Sűrűbb, erősebb, egészségesebb haj!

Kep-5– Már négy hét után érezhető hatások:

1. Hajhullás csökken,  2. Sűrűbb haj,  3. Erősebb hajszerkezet,  4. Rugalmas  hidratált haj,  5. Faggyútól megtisztult hajtüsző és fejbőr.

A Nioxin, minden egyes három lépéses rendszere (a megfelelő sampon, pakoló és hajban maradó fejbőr kezelés) egyénre szabottan tisztítja, optimalizálja és kezeli a hajat és a fejbőrt. Kényelmes otthoni használatot biztosítva a vendégeknek. index

A 3 lépéses kezelés alkalmazásának kiegészítéseként intenzív terápiás kezeléseket is ajánlunk, ha szükséges az optimális eredmény érdekében:

 – Az intenzív hajnövekedést serkentő kezelés (Haar Booster), rendkívüli koncentráltsággal bíró CoZyme-10 Vitamin Komplex formulát tartalmaz. Többek közt ennek köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy a gyenge, elvékonyodott pihe hajak  újra erőteljes hajszálakká nőhessenek. (Otthoni használatra.)

A fejbőrmegújító dermabráziós kezelés (Scalp Renew) gyengéden tisztíthja a fejbőrt, eltávolítja a szőrtüszők körül felgyülemlett szennyeződéseket. Felgyorsítja a fejbőr regenerálódását, megújítja fiatalos vitalitását. (Háromféle gyümölcskivonat kombinációja segíti a fejbőr regenerálódását.) Kizárólag szalon használatra, 4-6 hetente.

A mélyszerkezet javító hajpakolás (Deeap Repair Haar Masque) javítja a haj állapotát, csökkenti a töredezést, véd a környezeti hatásokkal szemben és a mélyreható kondicionálással érezhetően nő a haj kezelhetősége.  (Otthoni nioxin_vendeg_csomaghasználatra.)

NIOXIN A HAJRITKULÁS ÉS FEJBŐR SZAKÉRTŐJE !

– További Nioxin termék vásárlása esetén, a kontroll fejbőr-diagnosztika ingyenes! –