Tartós hajegyenesítés

 

Nálunk elérheted, hogy száraz göndör hajad egészségesen fénylő és tartósan egyenes hajjá változtasd 4-6 hónapon át!

 

 Milyen anyaggal dolgozunk ?  Az Olasz Alfa-parf  márkájú keratinos  egyenesítővel. (ezt már azonnl érheti víz)

 A keratinos tartós hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmazunk. A keratin újra feltöltésével regeneráljuk a haj szerkezetét, így védve a hajat a víz, a hajszárító és a napfény káros hatásaitól. Szinte minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár más hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta (kivéve az agyon szőkített élettelen hajat). A keratint folyékony formában alkalmazzuk, amely behatol a haj külső zónájába és ráépülve egészségesebbé, vastagabbá, zártabb szerkezetűvé varázsolja azt (mint a lakk réteg a fát). Vannak akik a hajszerkezetük minőségének javítása céljából veszik igénybe a kezelést.  Az eljárás időtartama és ára, függ a haj hosszától és sűrűségétől.

A végeredmény: vastagabb, egészségesebb, hidratáltabb, selymesebb, rugalmasan fénylő egyenes haj.

-A nyaralási, fürdőzési szezon alatt, sem kell szenvedned a vízparton, hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod egyenesre. Nyugodtan levizezheted.
-Nem kell jó ideig félned, hogy megázol, vagy párás a levegő. A  hajad nem fog összeugrani, és szöszös sem lesz.
-Nincs néhány hónapig szükséged a hajvasalódra,  körkefédre! Kézzel könnyedén száríthatod a hajad, s ezzel sok időt, energiát spórolhatsz meg magadnak!

A KEZELÉS MENETE:

 Először is 3x megmossuk hajadat mélytisztító samponnal, mellyel minden szennyeződést eltávolítunk arról ( pl. még a szilikon tartalmú finistermékek maradványait is) annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes és hosszan tartó legyen. Majd tincsről-tincsre felvisszük a kondícionálós folyékony keratin tartalmú anyagot. 20 perces hatóidő után megszárítjuk és ezután kis passzékban, többszöri áthúzással rásütjük a hajadra. Így a fehérje beépül hajszálaidba, mlíegerősítve annak szerkezetét, s ezáltal csillogóvá, vastagabbá, egyenessé és könnyen fésülhetővé varázsolva azt.  A kezelés végén, öblítés után kézzel is elég megszárítani, melyet  azonal meg is tapasztalsz. („Nem árulunk zsákba macskát.”)

A módszer lényeg: hogy a keratin a hajon megszilárdulva egyenes formát vesz fel, és ugyanakkor megakadályozza azt is, hogy nedvesség kerüljön a hajszálaidba, s így azok nem tudnak visszagöndörödni többé. A száraz haj minősége megváltozik: fényes, selymes és puhán, rugalmasan erős lesz. Hogy, mennyi az anyagfelhasználás és a felviteli idő, azt befolyásolja a haj hossza, sűrűsége és annak szerkezete ( pl. porózusos haj). A kezelés hatása 3-6 hónapig is kitarthat, attól függően, hogy milyen gyorsan nő a hajad, vagy hányadik kezelésen vagy túl, vagy mivel mostad, ápoltad azt.

Mennyire 100 %-os elsőre az egyenesítés mértéke? Az attól is függ, hogy mennyire göndör, és mennyire zárt, vagy porózusos szerkezetű a hajad, festett vagy natúr. Legrosszabb esetben is már elsőre 85%-os eredmény érhető el, amit az igazán göndör hajúak óriási eredménynek tartanak. Viszont a második kezelés alkalmával már ők is megtapasztalhatják, s élvezhetik a 95-100%-osan egyenes haj előnyeit.


JÓ HA TUDOD!

 A kezelések élettartamát növeli, ha Szulfátmentes és esetleg keratin tartalmú samponnal mosod és keratinos pakolóval ápolod a hajad.
Hajfestést a kezelés utáni napokban érdemes végezned, mivel a meglévő színt néhány árnyalattal világosítja az eljárás.  Ez előny is lehet annak, aki világosabb színt szeretne az előzőnél, mert ezt szőkítés nélkül könnyen elérheti. (” Két legyet egy csapásra.”)  A hajad formázhatósága megmarad: a rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted.  Nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után már csak egyenes hajad lehet!

 TILOS  dauervíz alapú egyenesítés után, vagy előtt alkalmazni az eljárást !!! (Megéghet a haj.)

MILYEN GYAKORISÁGGAL KELL MEGISMÉTELNI?

 Attól függ milyen gyorsan nő a hajad. Mivel ez a típusú hajegyenesítés nem káros, így bármilyen gyakorisággal megismételheted. 4-6  havonta érdemes, mivel a kezelést a hajhosszodon végezzük, s az újonnan nőtt hajad hullámos lesz!