Tartós hajegyenesítés

 

Nálunk elérheted, hogy száraz göndör hajad egészségesen fénylő és tartósan egyenes hajjá változtasd 4-5 hónapon át!

 Kétféle anyaggal dolgozunk:  -Brazil keratinos kakaóolajos és az -Olasz Alfa-parf  márkájú keratinos   egyenesítővel (ez utóbbit már azonnl érheti víz)

 A keratinos tartós hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmazunk. A keratin újra feltöltésével regeneráljuk a haj szerkezetét, így védve a hajat a víz, a hajszárító és a napfény káros hatásaitól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár más hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony kakaóolajos (természetes) keratin formában alkalmazzuk, amely behatol a haj belsejébe, beleépülve egészségesebbé, vastagabbá, zártabb szerkezetűvé varázsolja azt. (Vannak akik a hajszerkezetük minőségének javítása céljából veszik igénybe a kezelést.) A kezelés időtartama és ára függ a haj hosszától és sűrűségétől.
A végeredmény: vastagabb, egészségesebb, hidratáltabb, selymesebb, rugalmas fénylő egyenes haj.
-A nyaralási, fürdőzési szezon alatt, sem kell többet szenvedned a vízparton, hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod egyenesre. Nyugodtan levizezheted.
-Nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, és szöszös sem lesz.
-Nincs többé szükséged a hajvasalódra, körkefédre! Kézzel elég lesz szárítanod a hajad!

Miről is van szó?

 Először is, 3x megmossuk hajadat mélytisztító samponnal, mellyel minden szennyeződést eltávolítunk arról ( pl. még a szilikon tartalmú finistermékek maradványait is) annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes és hosszan tartó legyen. Majd tincsről-tincsre felvisszük a kondícionálós folyékony keratin tartalmú anyagot, amit hajszárítás után, kis passzékban belesütünk. Így a fehérje mélyen beépül hajszálaidba, megerősítve annak szerkezetét, s ezáltal csillogóvá, vastagabbá és könnyen fésülhetővé varázsolva azt. Ezután már kézzel is elég szárítani, mert az már egyenes.
A módszer lényeg, hogy a keratin a hajon megszilárdulva egyenes formát vesz fel, és ugyanakkor megakadályozza azt is, hogy nedvesség kerüljön a hajszálaidba, s így azok nem tudnak visszagöndörödni többé. A száraz haj minősége megváltozik: fényes, selymes és puhán, rugalmasan erős lesz. Hogy, mennyi az anyagfelhasználás és a felviteli idő, azt befolyásolja a haj hossza, sűrűsége és annak szerkezete ( pl. porózusos haj). A kezelés hatása 3-6 hónapig is kitarthat, attól függően, hogy milyen gyorsan nő a hajad, vagy hányadik kezelésen vagy túl.
Mennyire 100 %-os elsőre az egyenesítés mértéke, az attól is függ, hogy mennyire göndör a hajad, hisz annak is vannak fokozatai. Legrosszabb esetben is már elsőre 85%-os eredmény érhető el, amit az igazán göndör hajúak óriási eredménynek tartanak. Viszont a második kezelés alkalmával (ami bármilyen rövid időn belül megismételhető) már ők is megtapasztalhatják, s élvezhetik a 95-100%-osan egyenes haj előnyeit.


Jó ha tudod!

A Brazil keratinos kezelés után kb. 4 napig nem ajánlott a hajmosás,  a feltűzés és a copfozás ( még a füled mögé se tedd a hajad), a kellően tartós hatás elérése érdekében. (Víz, erős pára sem érheti a hajat!) Langyos vízzel tusolj és ne legyen párás a helyiség, persze előtte vékony selyemkendővel fogd fel a hajad ( a lényeg,  hogy ne törjön meg).
A kezelések élettartamát növeli, ha Szulfátmentes és esetleg keratin tartalmú samponnal is mosod és keratinos pakolóval ápolod a hajad.
Hajfestést a kezelés utáni napokban érdemes végezned, mivel a meglévő színt néhány árnyalattal világosítja az eljárás (főleg az Olasz Alfa-parf-os anyag).  Ez előny is lehet annak, aki világosabb színt szeretne az előzőnél. Ezt szőkítés nélkül elérheti. (” Két legyet egy csapásra.”)  – A hajad formázhatósága megmarad! A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted! Nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már csak egyenes hajad lehet!

Milyen gyakorisággal kell megismételni?

 Attól függ milyen gyorsan nő a hajad. Mivel ez a típusú hajegyenesítés nem káros, így bármilyen gyakorisággal megismételheted. 4-5  havonta érdemes, mivel a kezelést a hajhosszodon végezzük, s az újonnan nőtt hajad hullámos lesz, de csak az!